Een stijlvolle kast op maat 

Allure maatwerk kasten. 

Allure Kasten Kenner

Met aandacht ontworpen. 


De juiste elementen  

De kasten van Allure zijn praktisch, stijlvol en vakkundig ontworpen. Deze combinatie zorgt voor kasten van hoogwaardige kwaliteit, die naadloos in ieder interieur passen. Met oog voor detail ontwerpt Allure kasten op maat met de juiste passende opstelling. Elke kast is uniek en met de hand gemaakt. Ontdek bijvoorbeeld de GAAF! designcollectie van Allure, een echte eyecatcher voor in ieder interieur. Het gehele productieproces van Allure is in eigen beheer en focust op perfectie en duurzaamheid. Door de hoogwaardige kwaliteit van de kasten heeft u jarenlang profijt van uw op maat gemaakte kast.

Meer weten over maatwerk kasten?
Allure Kasten Kenner

Voor in elke ruimte.


Ontdek de kasten van Allure 

Van garderobekasten en tv meubelen tot volledige thuiswerkplekken en inloopkasten, met de kasten van Allure gaat u zeker voor een stijlvolle optie. Bij Allure is iedere kast uniek en is maatwerk écht maatwerk. In elke ruimte biedt een kast van Allure dan ook de perfecte oplossing en voldoende opslagruimte; Een smalle ruimte of schuin dak zijn hierbij geen issue meer. Met jarenlange ervaring wordt elke kast met zorg en aandacht ontworpen en geplaatst.

Bekijk hier alle maatwerk merken
Allure Kasten Kenner

Perfecte afwerking. 


Ontworpen tot in de details

Vakmanschap en betrokkenheid staan centraal bij Allure. Hiermee wordt de kwaliteit en het vakwerk constant verbeterd. Er is aandacht voor de details en de juiste afwerking. Zo maakt u de kast af met een ruim assortiment aan accessoires. Denk hierbij aan verlichting, dassenrekken of luxe lades met softclosing. Met de juiste finishing touches vormt uw kast een ware droomkast. Voor de juiste look & feel kiest u een van de woonstijlen die Allure biedt: Vintage/Robuust, Rustiek, Industrieel, Modern. Samen met onze kasten kenners stelt u de Allure kast van A tot Z samen en geniet u van een prachtig eindresultaat.

Plan een afspraak voor persoonlijk advies
Maak een afspraak 

Maatwerk wandkasten in diverse opstellingen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.