Een functioneel stijlelement 

Boekenkast op maat. 

Image

Prachtige uitstraling. 


Boekenkast in stijl

Naast de functie van een boekenkast, vormt dit meubel steeds vaker een eyecatcher in het interieur. Het is een kast die stijl toevoegt aan de ruimte en iedere ruimte aankleedt. De inrichting van de boekenkast bestaat vaak niet alleen meer uit boeken, maar combineert ook decoratieve elementen. Zo ontstaat er een kast vol eigen stijl en persoonlijke touch. Hoewel u kunt kiezen voor een standaard boekenkast, voldoet een op maat gemaakte boekenkast veel beter aan uw wensen. Bij Kasten Kenner gaan we graag met u in gesprek om al uw wensen door te nemen, en zo samen tot het ideale ontwerp van uw op maat gemaakte boekenkast te komen. Denk hierbij aan de juiste fit in de ruimte, zelfs bij een schuin dak of lastige hoeken, maar ook aan de indeling van de kast waarbij verschillende elementen perfect gecombineerd kunnen worden.
Lees alles over maatwerk kasten
Image

Gebalanceerde indeling. 


Kies de juiste elementen 

Met een op maat gemaakte boekenkast heeft u de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens in te delen. Zo bepaalt u de mix tussen functionaliteit en stijl. Met de keuze uit planken, vakken, lades en deuren, kan er een boekenkast ontworpen worden die open of afgesloten is. De mogelijkheden en opties voor de indeling zijn eindeloos. Kies voor een speelse indeling waarbij u vakken creëert voor boeken en decoratie. Of geef de boekenkast een klassieke indeling met planken die op de juiste hoogte worden afgesteld.
Maak kennis met de merken
Image

Kwalitatieve afwerking.


Naar eigen wens 

De juiste afwerking van uw boekenkast op maat is van groot belang. Bij Kasten Kenner bieden we een mooi aantal merken aan, elk met hun eigen stijl en uitstraling. Daarbij bieden wij een breed assortiment aan materialen en opties om de kast af te werken. Kies uit hoogwaardig hout, metaal of een combinatie van materialen om de gewenste uitstraling te creëren. Daarnaast is er keuze uit een brede selectie kleuren om uw op maat gemaakte kast perfect in uw interieur te laten passen. Voeg ingebouwde verlichting toe om uw boeken en decoratieve items in de schijnwerpers te zetten of kies voor glazen planken voor een andere look. Bewonder alle mogelijkheden in onze showroom in Lisse. Wij helpen u graag.

Afspraak inplannen

Doe nu kledingkast inspiratie op.


Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.