Verhoog de waarde van uw woning

Bouwdepot gebruiken voor maatwerk kast. 

Image

Kies voor een maatwerk kast. 


Een handige opbergoplossing

Kasten Kenner is dé plek waar u terecht kunt voor op maat gemaakte kasten en andere opbergoplossingen! Wist u een maatwerk kast ook vanuit het bouwdepot kunt aanschaffen? Een maatwerk kast verhoogt namelijk de waarde van de woning en zit als het ware ‘vast’ in de woning omdat het volledig op maat is gemaakt.

Een bouwdepot is een speciale rekening voor uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Deze rekening is onderdeel van uw hypotheek. Vanuit deze rekening betaalt u alleen verbouwingskosten en dus niet de kosten voor losse meubels of gordijnen.

Lees alles over maatwerk kasten
Image

Waarde huis verhogen.  


Een waardevolle investering

Wilt u de waarde van uw woning verhogen? Overweeg dan om in op maat gemaakte kasten van Kasten Kenner te investeren met behulp van uw bouwdepot. Een bouwdepot is speciaal bedoeld voor verbouwingskosten en kan ook worden gebruikt om extra opbergruimte te creëren.

Het hebben van voldoende opbergruimte is essentieel voor een georganiseerd en opgeruimd huis. Op maat gemaakte kasten zijn een uitstekende manier om uw spullen netjes en geordend te houden. Door te investeren in kasten die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften, maakt u uw huis efficiënter en functioneler. Hierdoor stijgt de waarde van uw huis.

Image

Op maat gemaakte kasten.


Verschillende mogelijkheden

Wij bieden een ruime keuze aan materialen, afwerkingen en kleuren om uw kast volledig naar eigen wens te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden, iedereen kan de kast afstemmen op zijn of haar eigen smaak en stijl. Onze ervaren ontwerpers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van uw ideale kast.

Waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak met Kasten Kenner en ontwerp uw droomkast. Kies voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid en verhoog de waarde van uw woning met de op maat gemaakte kasten van Kasten Kenner.

Afspraak inplannen

Ontdek de verschillende mogelijkheden.


Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.