Maatwerk kasten, speciaal voor u

Hülsta maatwerk kasten. 

Image

Unieke collectie. 


Een ruim assortiment kasten 
Hülsta biedt een ruim assortiment kasten aan. Van kledingkasten en inloopkasten tot wandkasten. Goed om te weten: alle kasten zijn volledig op maat te maken. Handig, want niet elke kast heeft hetzelfde einddoel. Eén van onze meest verkochte kasten is de Multiforma 2 van Hülsta. Deze kast biedt veel opbergruimte en past binnen elk interieur doordat deze volledig aan te passen is naar alle wensen die u heeft.  
Meer weten over maatwerk kasten?
Image

Duurzame kasten.


Productieproces met duurzame bronnen 

Bij het productieproces van Hülsta staat duurzaamheid centraal. Hülsta maakt bij het produceren van de kasten alleen gebruik van duurzame bronnen. Het hout wordt met zorg uitgekozen, om zo de beste kwaliteit kasten te leveren. De meubelen van Hülsta worden ontworpen met verschillende houtsoorten. Zo werkt Hülsta bijvoorbeeld altijd met natuurlijk eiken en kernnotenhout. Wist u dat Hülsta al ruim 75 jaar kwaliteitsmeubelen levert? Deze kwaliteit uit in verschillende gewonnen ontwerpprijzen. Zo heeft Hülsta bijvoorbeeld de Red Dot en Design Award gewonnen.  
Bekijk hier alle maatwerk merken
Image

Verschillende mogelijkheden. 


Kasten naar eigen wens samen te stellen 

Alle kasten worden bij Hülsta naar eigen wens samengesteld. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen voor open of gesloten kastdelen, maar ook voor eiken of kernnotenhout. Verder is het ook mogelijk om te gaan voor hoogglanzend of een matte lak. En gaat u dan voor planken of laden? Een kast op maat is ideaal, maar waar begint u? Wij snappen dat het lastig is om alles op een rijtje te krijgen. Waar komt de kast te staan? Wat is de functie van de kast? Gelukkig helpen wij u! Plan direct een afspraak met ons in. Dan bespreken we al uw wensen en laten wij u de mogelijkheden zien. Samen komen we tot de Hülsta kast van uw dromen.  
Plan een afspraak in voor advies
Maak een afspraak 

Maatwerk wandkasten in diverse opstellingen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.