Een toevoeging aan uw slaapkamer 

Inloopkast op maat. 

Inloopkast op maat

De juiste opbergruimte.


Ontdek de luxe van een inloopkast  

Een inloopkast, ook wel bekend als een walk-in closet, is een droom voor velen. Het biedt niet alleen een praktische en georganiseerde opbergruimte voor kleding, maar voegt ook luxe toe aan uw slaapkamer. De kast is een onderdeel van de gehele slaapkamerinrichting. Een op maat gemaakte inloopkast past naadloos in de ruimte en is een ware eyecatcher, mede door de hoogwaardige afwerking. Bovendien is het uiterlijk van de inloopkast volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak. De opties zijn vrijwel eindeloos. Zo heeft u een inloopkast die een waardevolle toevoeging is aan uw huis.

Meer weten over maatwerk kasten?
Inloopkast op maat

Een stijlvolle kast.


Geheel naar eigen wens

Een van de grootste voordelen van een op maat gemaakte inloopkast is dat u de mogelijkheid heeft om de kast volledig aan te passen naar eigen smaak en wensen. Zo kiest u voor de gewenste indeling van planken, roedes, schoenenrekken en andere elementen waar u behoefte aan heeft in uw kast. In tegenstelling tot standaardkasten, bieden maatwerk kasten de flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen. Ook is het exterieur van de kast geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kiest u uit een breed assortiment van materialen, afwerkingen en kleuren, om zo een kast te creëren die aansluit bij uw interieurstijl.

Bekijk hier alle maatwerk merken
Inloopkast op maat

Advies op maat. 


Van droom naar werkelijkheid

Als u wilt ontdekken hoe een inloopkast op maat uw slaapkamer kan transformeren en uw opbergproblemen kan oplossen, nodigen wij u graag uit voor een afspraak. In onze showroom in Lisse kunt u de mogelijkheden verkennen en uw wensen bespreken. Samen met u ontwerpen we de perfecte inloopkast die aan al uw verwachtingen voldoet. Eén van de vele voordelen hierbij is dat elke kast op maat op de centimeter passend gemaakt wordt, in tegenstelling tot standaardkasten. Neem vandaag contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw droom van een op maat gemaakte inloopkast werkelijkheid te laten worden.

Plan een afspraak voor persoonlijk advies
Maak een afspraak 

Maatwerk wandkasten in diverse opstellingen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.