Een kwalitatieve kast die bij u past

InQuino maatwerk kasten. 

Kasten Kenner | Maatwerk kasten

Ruimte om te dromen. 


Geheel naar wens  

Maak kennis met InQuino, op maat gemaakte kasten die ruimte bieden om te dromen. Op de millimeter exact produceert InQuino in Duitsland kasten op maat volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Belangrijk hierbij is het creëren van een fijne en prettige woonomgeving, waarin de ruimte optimaal wordt benut. En daar komt een kast op maat perfect van pas. Door de combinatie van precisie, duurzaamheid en economische aspecten bent u bij met een kast van InQuino altijd verzekerd van een kast van topkwaliteit die past bij uw behoeften en wensen. Door de innovatieve productieprocessen kan elk concept op creatieve wijze en zonder compromissen worden uitgevoerd.
Meer weten over maatwerk kasten?
Kasten Kenner | Maatwerk kasten

Mixen en matchen.


Uw eigen stijl 

Met InQuino stelt u altijd een kast samen die perfect binnen uw stijl past. Een kast die naadloos aansluit op uw huis en een ware toevoeging van charme is. Met keuze uit een breed assortiment aan (duurzame) materialen, zit er altijd iets tussen dat bij u past. U heeft de volledige vrijheid om deze materialen te mixen en matchen, waardoor u altijd een unieke kast ontwerpt. Of u nu kiest voor een moderne uitstraling met strakke lijnen of een meer klassieke charme met warme houttinten, bij InQuino vindt u altijd wat u zoekt. De adviseurs van Kasten Kenner kijken graag met u mee en helpen bij het ontwerpen van uw droomkast.
Bekijk hier alle maatwerk merken
Kasten Kenner | Maatwerk kasten

Perfecte oplossingen. 


Geschikt voor iedere ruimte

Van slaapkamer tot woonkamer, van keuken tot kantoor – de op maat gemaakte oplossingen van InQuino passen perfect bij elke omgeving. Daarnaast werkt InQuino met precisie en wordt ervoor gezorgd dat elke centimeter van de ruimte benut wordt. Ook voor lastige hoeken en afgeschuinde muren heeft InQuino de juiste oplossing. Daarbij worden alle kasten van slijtvaste materialen gemaakt en heeft elk meubel een lange levensduur. Zo bent u verzekerd van een fijne garantie op uw kasten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomkast te realiseren.
Plan een afspraak voor persoonlijk advies
Maak een afspraak 

Maatwerk wandkasten in diverse opstellingen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.