Een naadloze samenwerking met architecten

Kasten op maat voor ieder project. 

Allure Kasten Kenner
Bent u een architect en op zoek naar de perfecte op maat gemaakte kasten voor uw projecten? Bij Kasten Kenner begrijpen we de uitdagingen waarmee architecten worden geconfronteerd bij het realiseren van visionaire projecten. Wij geloven dat onze expertise in maatwerk kasten een onmisbare troef is voor iedere architect die streeft naar absolute perfectie in de ontwerpen.

Passend in ieder ontwerp

We begrijpen dat elke ruimte uniek is en dat standaardoplossingen vaak tekortschieten als het gaat om het vervullen van de specifieke eisen binnen een project. Denk hierbij aan unieke ruimtes met schuine hoeken of creatieve indelingen. Daarom creëren wij oplossingen die naadloos integreren met het algehele ontwerpconcept en tegelijkertijd aan de functionele vereisten voldoen. Met een ruim assortiment aan materialen, ontwerpen we altijd een kast die past binnen de stijl van het interieur. Elke maatwerk kast is custom made en van hoge kwaliteit.
Lees alles over maatwerk kasten
Image

Samenwerken met Kasten Kenner.


Een kast op maat biedt ruimte

Onze kasten worden niet alleen gebouwd om er goed uit te zien, maar ook om perfect te functioneren binnen de ruimte. Wij werken nauw samen met architecten om ervoor te zorgen dat elke kast die we ontwerpen en produceren goed aansluit bij het esthetische en functionele ontwerp van het project. Daarbij geloven we in het belang van volledig maatwerk. Of het nu gaat om een wasruimte of slaapkamer, schuine wanden in een appartement of een uitgestrekte ontvangstruimte in een kantoorgebouw, onze kasten worden precies op maat gemaakt om perfect te passen bij de specifieke afmetingen en behoeften van elke ruimte.
Maak kennis met de merken
Kast op maat nieuwbouwwoning

Vakmanschap en duurzaamheid. 


Wij adviseren u graag

Bij Kasten Kenner draait het om vakmanschap, duurzaamheid en klanttevredenheid. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en technieken om kasten te produceren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Dit betekent minder onderhoud en lagere kosten op lange termijn. Met onze korte lijnen en uitgebreid netwerk, zijn er voldoende (duurzame) mogelijkheden. Daarbij bieden we altijd persoonlijk advies en besteden we aandacht aan alle wensen en behoeften. We gaan graag rond de tafel zitten om het perfecte ontwerp samen te stellen.

Benieuwd naar wat Kasten Kenner voor uw project kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen met een van onze experts.

Afspraak inplannen

Doe inspiratie op.


Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.