Past een standaard kast niet? Kies een kast op maat! 

Kasten op maat 

Image

Kasten in huis. 


Kies voor maatwerk 

Vaak bieden standaardkasten niet de oplossing waar u naar op zoek bent. Er is bijvoorbeeld te weinig hangruimte of ligruimte, een aantal centimeter over aan de zijkant of toch niet het materiaal waar u naar zocht. Dat is zonde. Daarom ontwerpen wij graag voor u een kast op maat. Onze kennis zorgt voor een maatwerk kast die naadloos aansluit bij uw wensen. Denk aan de afmetingen, het materiaal, de details en natuurlijk de afwerking. Voor een kast op maat is vrijwel alles mogelijk. Hoe fijn is dat! 
Lees meer over maatwerk kasten
Wandkast Kasten Kenner

Van ontwerp tot realisatie. 


Zo gaan wij te werk 

Een kledingkast? Of inbouwkast? Of toch een grote kastenwand? U kunt het zo gek niet bedenken. Iedere kast voor in uw interieur is op maat te maken. Het begint allemaal met het inplannen van een afspraak. Hiervoor kunt u bij ons in de showroom langskomen, maar wij vinden het nog leuker om bij u thuis te komen. Zo kunnen wij direct zien om welke ruimte het gaat en de sfeer van uw interieur proeven. Op basis van deze afspraak maken wij een ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan gaat uw maatwerk kast in productie. Spannend!
Plan een afspraak in
Image

Kast op maat van Kasten Kenner. 


Daar haalt u kwaliteit mee in huis 

Doordat de keuzes bij een kast op maat vrijwel eindeloos zijn, kan het overweldigend voelen om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij in onze showroom in Lisse diverse opstellingen staan van de merken die wij in ons maatwerk assortiment hebben zitten: Allure en NOTEBORN. Door de mogelijkheden te zien, te voelen en te ervaren, is de keuze voor u ook een stuk makkelijker. Ook adviseren wij u natuurlijk wanneer u dat nodig heeft. Zo komen we samen met u tot een kast op maat, helemaal zoals u deze heeft bedacht. En… Wist u dat wij ook bij u thuis langs kunnen komen 
Ja, ik wil een afspraak maken

Ervaar kasten op maat in diverse ruimtes en stijlen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.