Voor iedere slaapkamer een passende kast 

Kledingkast op maat. 

Image

Dit zijn dé voordelen. 


Waarom kiezen voor een kledingkast op maat? 

Slaapkamerkast, linnenkast, garderobekast… Welke naam u het ook geeft, het is heel fijn om een kledingkast helemaal op maat samen te stellen. Veel planken om kleding neer te leggen of juist een extra brede roede toevoegen om kleding aan op te hangen? Bij een standaard kledingkast kunnen deze simpele wensen nogal een uitdaging zijn. Bij maatwerk is het geen enkel probleem! Nog een groot voordeel: door te kiezen voor een kledingkast op maat, zorgt u ervoor dat de kast echt onderdeel is van de gehele slaapkamerinrichting. 
Lees alles over maatwerk kasten
Image

Speciaal voor u: een kast op maat. 


Ruimte voor al uw kleding, beddengoed en meer 

In onze showroom in Lisse laten wij graag alle mogelijkheden en voorbeeld opstellingen van maatwerk kasten zien. Wist u dat wij ook bij u langs kunnen komen? Op basis van de afspraak maken wij met uw persoonlijke wensen een ontwerp voor uw kledingkast op maat. Wordt het een kledingkast met een slimme indeling of een volledige inloopkast? Kiest u voor een open kast of wilt u liever de kledingkast afsluiten met draai- of schuifdeuren? Wij bieden u eindeloze opties voor een kast op maat.

Maak een afspraak
Image

Aandacht voor detail.


Afwerking van uw kledingkast op maat 

In de ontwerpfase van de kledingkast op maat nemen wij niet alleen de indeling aan de binnenkant mee, maar ook de afwerking in de ruimte waar de kast komt te staan. Wilt u bijvoorbeeld de kast passe-partout afgewerkt hebben? Dat kan! Zo gaat de kast naadloos op in uw interieur. Zodra uw kledingkast is geïnstalleerd, wacht nog maar één belangrijk ding: uw kleding een plek geven in de nieuwe kast. Dat laten we aan u over, zodat de kast én de inhoud ervan helemaal is zoals u wilt. 

Afspraak inplannen

Doe nu kledingkast inspiratie op.


Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.