Maatwerk kasten voor iedere ruimte 

Haal échte kwaliteit in huis. 

Maatwerk kasten Kasten Kenner

Een maatwerk kast is essentieel in het interieur.


Waarom kiezen voor een maatwerk kast? 

Te hoog, te breed, te klein… Het vinden van de juiste kast voor in huis kan een uitdaging zijn. Vanuit deze behoefte is Kasten Kenner ontstaan, om zo voor iedere ruimte een kast op maat te creëren. Bij een maatwerk kast heeft u de mogelijkheid om alles van en vooral in de kast zelf te bepalen. Van de afmetingen tot het materiaal en de indeling in de kast. Zo creëert u een kast waar u de meeste opbergruimte en het meeste plezier uit haalt.  

Maatwerk kast Kasten Kenner

Alles tot in de details.


Van afspraak tot inmeten en afwerking 

Het proces van een maatwerk kast begint natuurlijk met een afspraak. Tijdens de afspraak lopen wij samen met u door de showroom en maken we een begin met een ontwerp op basis van uw wensen. Ook kunnen wij direct een afspraak bij u thuis inplannen. Zo is voor ons nóg beter de situatie in te schatten en kunnen wij uw maatwerk kast direct inmeten. Zodra het ontwerp door u is goedgekeurd, wordt de kast op maat gemaakt. Als uw kast klaar is voor montage, plannen we een afspraak met u in. En dan gaat het eigenlijk heel snel. De kast wordt volgens afspraak geplaatst en kwalitatief afgewerkt. Zo heeft u een prachtige maatwerk kast in uw interieur. 

Maak een afspraak 
Image

Keuze uit diverse merken
voor de beste kast.


Kwalitatieve, duurzame kastcollectie 

Om ervoor te zorgen dat u straks de kast in huis heeft die u altijd al voor ogen had, hebben wij diverse merken in onze collectie. Deze merken zijn zorgvuldig door onze kastspecialisten geselecteerd, zodat er voor ieder wat wils is op kastengebied. 

Bekijk de merken

Ontdek alle mogelijkheden.


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Wandkast Kasten Kenner

Wandkasten

Ontdekken
Inbouwkast Kasten Kenner

Inbouwkasten

Ontdekken
Maatwerk kast Kasten Kenner

Transparantie is wat u van onze kunt verwachten.


Kosten van een maatwerk kast

Op basis van de besproken wensen, het ontwerp en het inmeten kunnen wij u een duidelijk beeld geven van de kosten van de kast. De prijs van een maatwerk kast is namelijk niet 1, 2, 3 te bepalen, omdat het compleet afhankelijk is van de ruimte waarin de kast wordt geplaatst, de afmetingen, het materiaal, de indeling en de realisatie. Wij bieden altijd transparantie als het gaat om de prijs. Zo maken wij op basis van uw wensen een transparant kostenplaatje, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.