Maak uw nieuwbouwwoning compleet

Een kast die past. 

Image

Stijl en gemak.


Creëer sfeer en opbergruimte

U heeft een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Tijd om van de lege ruimte een warm thuis te maken met meubels die passen bij uw stijl en behoeften. Voldoende sfeer, maar ook voldoende opbergruimte zijn hierbij vaak belangrijke focuspunten. Of het nu gaat om de slaapkamer, woonkamer, keuken of een andere ruimte, in uw nieuwbouwwoning heeft u alle vrijheid om de ruimtes naar eigen smaak in te richten. Een kast op maat kan hierbij perfect van pas komen. Ontwerp een kast die bij de inrichting van het huis past. En goed om te weten, u kunt uw kast op maat van Kasten Kenner ook betalen met uw bouwdepot! 

Lees alles over maatwerk kasten
Image

De perfecte maat. 


Een kast op maat biedt ruimte

Eén van de grootste voordelen van een kast op maat is dat deze specifiek wordt ontworpen aan de hand van uw wensen en behoeften. Hierbij hoeft u niet geen rekening meer te houden met standaardmaten of ontwerpen die niet bij uw huis passen. Met een kast op maat bepaalt u de stijl, vorm en maat zodat de kast in de gewenste ruimte past. Kies uit een ruim assortiment van kleuren, materialen en stijlen, en stel de kast geheel naar eigen smaak samen. Ook de indeling van de kast biedt voldoende mogelijkheden. Met het combineren van verschillende kastelementen zoals lades en roedes, zorgt u voor een juiste combinatie tussen stijl en functionaliteit. 

Maak kennis met de merken
Kast op maat nieuwbouwwoning

Advies op maat. 


Wij adviseren u graag

Bij het ontwerpen van een kast op maat voor uw nieuwbouwwoning speelt goed advies een belangrijke rol. Met onze jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Ontdek de mogelijkheden en verschillende stijlen in onze showroom en laat u adviseren door een van onze experts. Maak vandaag nog een afspraak. 

Afspraak inplannen

Doe nu kledingkast inspiratie op.


Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.