Speciaal geselecteerde merken 

Geen standaardoplossing, maar maatwerk. 

Allure Kasten Kenner

Allure 


Zet iedere ruimte naar uw hand met een Allure maatwerk kast 

Praktisch, stijlvol en vakkundig. Dat zijn de kasten van Allure. In 2007 begon Allure kleinschalig met het produceren van aluminium omlijste schuifdeuren en het bedrijf is nu uitgegroeid naar een breed scala aan meubelen, waaronder maatwerk kasten. De maatwerk kasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Met behulp van hoogwaardige kwaliteit houtproducten, mooie decors en structuren creëert Allure uw unieke kast, tot in detail. Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.

Kom langs in de showroom
Image

Hülsta 


Keuze uit een unieke collectie voor uw interieur

Hülsta staat al ruim 75 jaar voor hoge kwaliteit designmeubelen. Naast dat Hülsta is bekroond met verschillende ontwerpprijzen, is het ook een merk waar duurzaamheid centraal staat. Hun productieprocessen verlopen op een duurzame manier en gebruiken enkel hout dat afkomstig is van duurzame bronnen. Bij Hülsta worden alle kasten, zoals kleerkasten, sideboards en wandkasten – naar eigen wens samengesteld. Zo kunt u kiezen welke kastdelen u gesloten en open wil houden en of u dit in hout - natuurlijk eiken of kernnoten-, hoogglanzend lak of liever mat materiaal wil.
Maak een afspraak voor advies 
Merken Kasten Kenner

Plan een afspraak in.


Showroom in Lisse bezoeken 

Het is altijd fijn om de mogelijkheden van Allure, NOTEBORN en Hülsta in het echt te bekijken, aan te raken en te bespreken. Dat is logisch. In onze showroom in Lisse hebben wij diverse opties, stijlen en soorten kasten van Allure, NOTEBORN en Hülsta staan om te ervaren. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk kastenadvies.  

Neem contact op

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.