Voldoende opbergruimte en ruimtebesparend 

Schuifdeurkast op maat.

Image

Kies voor een schuifdeurkast op maat.


Een combinatie tussen functioneel en stijl

Een schuifdeurkast biedt een nette en ruimtebesparende oplossing in iedere ruimte van uw woning. Het is een combinatie tussen functioneel en stijl, waarbij de schuifdeurkast naadloos in uw interieur past. Zo geniet u van een opbergoplossing die niet alleen praktisch is, maar is het ook een waardevolle aanvulling op uw woning. Bij het investeren in een schuifdeurkast op maat kunt u erop vertrouwen dat u kwaliteit krijgt. Maatwerk betekent dat elke kast zorgvuldig en met oog voor detail en vakmanschap wordt ontworpen.

Image

Naadloos passend in de ruimte.


Ontdek de voordelen

Een van de grootste voordelen van een schuifdeurkast op maat is de ruimtebesparing die het biedt. In tegenstelling tot traditionele draaideurkasten, nemen schuifdeurkasten geen extra ruimte in beslag bij het openen of sluiten van de deuren. Met een schuifdeurkast op maat maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte zonder in te leveren op de opbergmogelijkheden. Daarnaast is een schuifdeurkast op maat ook zeer praktisch. U kunt kiezen uit verschillende indelingen, zoals hangroedes, legplanken, laden en speciale opbergaccessoires. Zo ontwerpt u samen met ons een kast die aan al uw wensen voldoet.  

Image

Voor elk interieur een mooi ontwerp.


Stel uw kast naar eigen wens samen

Uiteraard is het uiterlijk van de kast ook van belang voor uw interieur. Ook dit is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Bij Kasten Kenner kunt u kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om de kast perfect af te stemmen op uw interieur. Kiest u voor een moderne, minimalistische of juist klassieke en elegante stijl? Er is altijd een optie die bij uw smaak en interieur past. Een op maat gemaakte schuifdeurkast kan zelfs dienen als een opvallend designelement in uw ruimte, om uw persoonlijke stijl te benadrukken.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Ervaar kasten op maat in diverse ruimtes en stijlen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.