Voor een opgeruimde werkplek

Thuiswerkplek met kast op maat.

Kast op maat voor werkplek

Uw eigen werkplek thuis.


De juiste inrichting voor meer focus
De inrichting van uw thuiswerkplek is een belangrijke factor voor de productiviteit. Hoe creëert u in een werkkamer een goed werk-privé balans? Denk hierbij aan voldoende ruimte om spullen op te bergen, maar ook de ruimte om uw werkplek de gewenste sfeer te geven. Op maat gemaakte kasten zijn de oplossing. Het zorgt voor voldoende opbergruimte en geeft u de mogelijkheid de werkplek helemaal naar eigen wens in te richten. Kies zelf de materialen en functies van de kast én werk binnenkort in de perfecte kamer vanuit huis.
Kast op maat voor werkplek

Combineer verschillende elementen in de kast.


Open voor sfeer, gesloten voor opbergen
Een voordeel van thuiswerken is het naar eigen smaak inrichten van uw werkplek, om het zo comfortabel mogelijk te maken. De juiste balans tussen werk en privé vindt u in de opstelling en combinatie van de kastelementen. Samen met u ontwerpen wij de ideale opstelling van uw op maat gemaakte kast. Kiest u voor een kast die u volledig afsluit, om zo alle afleiding te minimaliseren. Of kiest u voor de combinatie met open kastdelen, om zo een persoonlijke touch toe te kunnen voegen aan uw thuiswerk plek. Wij denken graag met u mee.
Kast op maat voor werkplek

Een ergonomisch thuiskantoor.


Het verwerken van een bureau in uw kast
Om de ruimte één geheel te maken, is het verwerken van een bureau in uw kastenwand ideaal. Hiermee oogt de ruimte rustig en overzichtelijk. Het bureau kan op verschillende manieren verwerkt worden in de kast. Denk hierbij aan een bureau dat in zijn geheel verwerkt is in de kast en ook kan worden afgesloten door deurtjes. Maar ook een los sta-zit bureau gebruiken wij om een ergonomisch thuiskantoor te realiseren. De ruimte helemaal afmaken? Implementeer verlichting in de kast, zodat u altijd heerlijk werkt.
Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Ervaar kasten op maat in diverse ruimtes en stijlen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.