Van vergeten hoek tot functionele ruimte

Trapkast op maat. 

Image

Een creatieve oplossing.


Unieke trapkast op maat

De ruimte onder de trap wordt vaak snel over het hoofd gezien, maar biedt een ruimte in huis met veel potentie. Ondanks zijn praktische ligging wordt deze plek meestal niet ten volle benut en blijft het vaak een rommelige opslagplaats. Bij onze op maat gemaakte trapkasten kijken wij verder dan alleen praktische opslagmogelijkheden. Wij bieden de kans om deze ruimte te transformeren tot een functionele en aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur. Of u nu behoefte heeft aan extra opbergruimte voor dagelijkse spullen of een slimme oplossing zoekt voor een lastige hoek, wij staan klaar om uw visie te realiseren.

Lees alles over maatwerk kasten
Image

Verschillende mogelijkheden.


Trapkast samenstellen naar uw wensen

Onze trapkasten zijn beschikbaar in een breed aanbod aan stijlen en mogelijkheden. Of u nu houdt van een modern en strak design of een meer traditionele uitstraling, wij sluiten het ontwerp aan op al uw wensen. Met diverse opties voor deuren, lades, planken en materialen, kunt u uw trapkast helemaal naar eigen smaak en behoefte samenstellen. Samen met ons team van deskundigen zorgen wij ervoor dat uw trapkast niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging is aan uw woning. Onze adviseurs staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u met vertrouwen de beste keuzes kunt maken voor uw huis.  

Maak een afspraak
Image

Praktische ruimte.


Maak optimaal gebruik van uw ruimte

Met een trapkast op maat van Kasten Kenner wordt elke centimeter van uw beschikbare ruimte optimaal benut. U heeft geen last meer van loze hoeken of onhandige indelingen. Wij zorgen ervoor dat uw trapkast praktisch en functioneel is, maar tegelijkertijd ook stijlvol. Of het nu gaat om het opbergen van schoenen, jassen, schoonmaakspullen of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we uw trapkast op maat kunnen realiseren. Wij helpen u graag verder in een adviesgesprek!

Afspraak inplannen

Doe nu kledingkast inspiratie op.


Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.