Een toevoeging aan uw interieur

Tv-meubel op maat. 

Image

Ideale opbergruimte.


Ga voor een nette uitstraling

Een tv-hoek kan snel rommelig overkomen door de vele snoeren en elektronica. Een op maat gemaakt tv-meubel maakt van deze hoek een strak en net geheel. Het is de uitkomst voor de gewenste opbergruimte voor alle elektronica. Daarnaast voegt een tv-meubel op maat luxe toe aan uw woonkamer. Omdat de kast naadloos in de ruimte past, met de juiste afmetingen, sluit deze perfect aan op uw interieur. We ontwerpen een stijlvol en functioneel tv-meubel, met oog voor detail.  

Image

Perfect passend. 


Stap af van de standaard 

Bij het kiezen van een tv-meubel op maat stap je af van de standaardmaten. Waar men bij standaardmaten vaak tegen een onhandige indeling van de ruimte aanloopt, is dit bij op maat gemaakte tv-meubels volledig verleden tijd. Daarnaast zijn de opties voor de indeling van het meubel geheel in eigen controle. Kies voor de juiste indeling met planken, compartimenten en andere elementen om aan al uw opbergwensen te voldoen. Naast functionaliteit speelt stijl ook een belangrijke rol bij het kiezen van een tv-meubel. Het exterieur van het meubel is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kiest u uit een breed assortiment van materialen, afwerkingen en kleuren, om een meubel te creëren die aansluit bij uw interieurstijl. 

Image

Vakkundig advies. 


Op maat gemaakt met precisie 

Met jarenlange ervaring op het gebied van maatwerkkasten staat Kasten Kenner voor u klaar met het juiste advies. Samen ontwerpen we op basis van uw wensen en opbergbehoeften een meubel dat aan al uw verwachtingen voldoet. In onze showroom in Lisse maakt u kennis met de hoogwaardige merken die wij aanbieden en tonen wij een ruim assortiment aan materialen en afwerkingen voor uw op maat gemaakte tv-meubel. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw droom van een op maat gemaakt tv-meubel werkelijkheid te laten worden. 

Plan een afspraak voor persoonlijk advies

Benieuwd naar onze andere projecten?


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.