Een echte sfeermaker in huis 

Wandkast op maat. 

Wandkast op maat

Tegen de wand, maar onderdeel van het interieur. 


Een maatwerk wandkast voor iedere interieurstijl creëert u zelf 

Geen huis is hetzelfde, waardoor ook niet iedere standaardkast in de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken past. Daarom valt vaak de keuze op maatwerk, en dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u zelf de keuze uit het materiaal, de kleur, met of zonder verlichting en nog veel meer. Met een wandkast op maat brengt u stijl én sfeer in huis. Zelfs in een ruimte waar de muur of het plafond schuin afloopt. Wij trekken alles voor u uit de kast. 

Meer weten over maatwerk kasten?
Image

Wandkast op maat in de woonkamer. 


Etaleren en opbergen 

In de woonkamer misstaat een wandkast op maat niet. Met een maatwerk wandmeubel creëert u namelijk opbergruimte én een plek om uw souvenirs en waardevolle items een mooie plek te geven. Een leuk detail: doordat u kiest voor maatwerk, bepaalt u de indeling volledig zelf. De maatwerk wandkast biedt u dan de mogelijkheid om hier ook de televisie in te verwerken. Al met al, een multifunctioneel meubel!
Bekijk hier alle maatwerk merken
Image

Opbergruimte in de slaapkamer. 


Maatwerk wandkast op basis van uw behoeften 

Naast het bed, is ook een kast essentieel in de slaapkamer. Hier heeft u alle ruimte om uw kleding en andere spullen een plek te geven. Ideaal, want een wandkast op maat is af te sluiten met draai- of schuifdeuren. Dat is afhankelijk van de ruimte waar de kast in wordt geplaatst. Daarnaast is het ook mogelijk om juist voor een inloopkast te kiezen. Met een maatwerk kast bepaalt u zelf de opbergruimte. Van hang- tot liggedeelte en zelfs het aantal lades of een spiegel die verwerkt is in de kast. Het kan allemaal. Zo creëert u dé perfecte wandkast op maat. 
Plan een afspraak in voor advies
Maak een afspraak 

Maatwerk wandkasten in diverse opstellingen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Allure Kasten Kenner

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.