Voor een opgeruimde wasruimte

Wasmachinekast op maat.

Wasmachinekast op maat.

Het gemak van een wasmachinekast.


De ruimte optimaal benutten

Met een wasmachinekast op maat benut u elke centimeter in de ruimte van uw wasruimte optimaal. Het wegwerken van de wasmachine in een kast op maat zorgt niet alleen voor een strakke look, het maakt de was doen ook nog eens makkelijker. Zo plaatst u de wasmachine op de ideale hoogte voor u, zodat bukken tijdens het doen van de was niet meer nodig is. Daarnaast is het een optie om voldoende opbergruimte te creëren om alle wasmiddelen en andere benodigdheden netjes op te bergen.

Wasmachinekast op maat.

Geef de wasruimte een strakke look.


Creëer een fijne, nette ruimte

Een wasruimte wordt snel een rommelige ruimte. Door het plaatsen van een wasmachinekast op maat, oogt de ruimte op ieder moment netjes en opgeruimd. U geeft de ruimte een strakke look door te werken met dichte schuifdeuren of draaideuren. Voeg daarbij lades toe voor nóg meer opbergruimte.

Wasmachinekast op maat.

Alles wat u nodig heeft in één kast.


De samenstelling van de ideale kast
Met een wasmachinekast heeft u alles wat u nodig heeft op één plek. Stel de wasmachinekast met ons samen met verschillende elementen. Denk hierbij aan een uittrekplank, om de wasmand op te zetten of de was op te vouwen. Daarnaast is het mogelijk om een lade voor de vuile was toe te voegen. Uiteraard is het ook mogelijk om de droger in de kast te plaatsen. Verder is de kast de ideale plek om de strijkplank op te bergen. Hoe komt uw wasmachinekast eruit te zien?
Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Ervaar kasten op maat in diverse ruimtes en stijlen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.