Benut alle ruimte in uw slaapkamer 

Inbouwkast op maat. 

Image

Een kast voor iedere slaapkamer. 


Dit is de uitkomst voor u 

In ieder huis is het fijn om alle ruimte in een slaapkamer zo efficiënt mogelijk te benutten. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder de schuine wanden of tussen twee muren. Hiervoor is het vaak lastig om de juiste kast te vinden. Inbouwkasten op maat bieden de uitkomst. Hiermee laat u geen ruimte in de slaapkamer meer onbenut. 

Meer over maatwerk kasten
Noteborn Kasten Kenner

Inbouwkast zelf samenstellen.  


Tot in de details 

Net zoals andere maatwerk kasten ontwerpen wij inbouwkasten op maat volledig naar uw wensen. In de algemene kamer is het bijvoorbeeld populair om te kiezen voor een inbouw vakkenkast. Zo heeft u ruimte om decoratie een plek te geven, maar creëert een gesloten gedeelte ook voldoende opbergruimte. Ook is een inbouwkast in een aparte kamer ideaal om uw wasmachine in te plaatsen, zodat deze zijn eigen plek heeft. En wat dacht u van een inbouwkast in de slaapkamer? Dan is het ideaal om de inbouwkast af te sluiten met deuren. Dit kan met schuif- en draaideuren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? 
Vragen? Neem contact op!
Image

Inbouwkasten op maat van Kasten Kenner.


Ervaar de mogelijkheden in onze showroom

U heeft de keuze gemaakt om te gaan voor een inbouwkast op maat. Wat leuk! Maar wat is nu de volgende stap? Er zijn zoveel keuzes waar u wellicht mee in uw hoofd zit… Plan een afspraak in. Tijdens deze afspraak leiden wij u rond in onze showroom of komen wij gezellig bij u thuis langs om de situatie gelijk te zien. Bekijk in onze showroom alle maatwerk mogelijkheden en doe inspiratie op voor uw eigen inbouwkast op maat. Samen met u lopen wij door alle keuzes heen, zodat u veel makkelijker uw keuze(s) maakt. Zo komen we samen met u tot een inbouwkast op maat, helemaal zoals u hem in gedachten heeft. 
Maak een afspraak voor advies

Laat u inspireren door maatwerk inbouwkasten. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Wandkast Kasten Kenner

Wandkasten

Ontdekken
Inbouwkast Kasten Kenner

Maatwerk kasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.