Voor extra sfeer in huis

Wandkast met elektrische haard.

Wandkast met sfeerhaard

Op maat gemaakt.


Elektrische haard in een maatwerk wandkast

Een elektrische haard verwarmt de ruimte, maar is ook een sfeervol element in het interieur. Het geeft een knus en toch stijlvol gevoel. Echter, een elektrische haard moet wel goed passen in het interieur, zonder dat het ten koste gaat van de ruimte. Een handige en unieke manier om een elektrische haard in het interieur te verwerken is met een op maat gemaakte wandkast. In deze wandkast past uw elektrische haard perfect. Dit is sfeervol, netjes en ook praktisch. U kiest namelijk zelf of er extra ruimte moet komen voor bijvoorbeeld boeken, een tv of als extra opbergruimte. Daarnaast heeft u ook zelf de keuze voor de kleur, het materiaal en de verlichting. Zo wordt het een unieke kast helemaal naar uw smaak en afgestemd op het interieur.
Lees alles over maatwerk kasten
Image

Kies een wandkast die bij de elektrische haard past.


Diverse soorten

In de wandkast met elektrische haard kunt u er zelf voor kiezen of deze warmte af moet geven, of alleen de vlammen voor de sfeer. Naast het feit dat het erg stijlvol is, zitten er nog extra voordelen aan het verwerken van uw elektrische haard in een wandkast. Alle kabels en apparatuur worden netjes in de wandkast verwerkt, zodat deze niet zichtbaar zijn. Daarnaast zorgt de extra opbergruimte ervoor dat het opgeruimder oogt. Door de compacte vormgeving, ontstaat er meer ruimte voor andere meubels of juist ruimte voor accessoires in huis.

Maak kennis met de merken
Image

Uitgewerkt tot in detail.


Wij adviseren u tot in de puntjes

Ondanks dat er heel veel mogelijkheden zijn voor een wandkast met elektrische haard, is het voor u niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Wij helpen u hier graag bij. U geeft uw wensen door en wij zorgen dat deze tot in de details worden verwerkt. Heeft u interesse in een wandkast met elektrische haard, of wilt u graag alle mogelijkheden bespreken?

Plan een afspraak met ons in

Ervaar kasten op maat in diverse ruimtes en stijlen. 


Image

Kledingkasten

Ontdekken
Image

Inbouwkasten

Ontdekken
Image

Wandkasten

Ontdekken

Neem contact op 

Laat u inspireren en kies voor een maatwerk kast. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.